Print

Курс за MULLIGAN концепт

Written by Главен уредник.

Поради голем интерес за едукација, Здружението на Професионални Физиотерапевти на Македонија во месец Ноември 2019 година, организира курс за MULLIGAN концепт (https://www.bmulligan.com/).

Сите заинтересирани физиотерапевти кои сакаат да партиципираат на курсот, можат да се информираат преку нашата емаил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Со почит ЗПФТ

  • DSC_0106
  • DSC_0110
  • DSC_0115
  • DSC_0167
  • DSC_0199
  • DSC_0204
  • DSC_0233
  • DSC_0342
  • DSC_0439

Simple Image Gallery Extended

Кои сме ние?

Здружението на професионалните физиотерапевти на Република Македонија е независна и непрофитна асоцијација која ги обединува сите физиотерапевти на територијата на Република Македонија, без оглед на националната припадност и политичкото убедување и има својство на правно лице.

 

 

 

 

 

 

 

Што е физиотерапевт?

Физиотерапевтот е здравствен работник кој самостојно и одговорно ги извршува своите обврски и ја води физиотерапевтската рехабилитација. Работи со сите старосни групи пациенти од сите национални и политички определувања. Физиотерапевтот е оспособен за соработка во постапките на физиотерапевтската проценка како и за давање на терапија и рехабилитација / хабилитација на пациентите.

 

 

Спонзори

Copyright © 2023 Здружение на професионални физиотерапевти на Република Македонија. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.