Print

НЕВРО РЕХАБИЛИТАЦИЈА 5 - 7 октомври 2018

Written by Главен уредник.

 

Голема благодарност до Славеј-центар за ортотика и протетика од Скопје за помошта околу реализацијата на курсот по Невро Рехабилитација. Честитки до колегите кои го завршија курсот и се стекнаа со знаење и вештини за третман на пациенти со невролошки заболувања, кои секогаш претставуваат предизвик на секој физиотерапевт. Благодарност и до инструкторот Сакис Адамидис од Грција кој на нашите колеги навистина несебично го предава своето знаење и долгогодишното богато искуство!

 • 1
 • IMG_20181005_161640
 • IMG_20181005_161651
 • IMG_20181005_161858_BURST001_COVER
 • IMG_20181005_163904
 • IMG_20181005_164633
 • IMG_20181005_170934
 • IMG_20181006_123644
 • IMG_20181006_125944
 • IMG_20181006_141019
 • IMG_20181007_113102
 • IMG_20181007_141614
 • IMG_20181007_151343
 • IMG_20181007_151344
 • Sertif
 • _DSC0133
 • _DSC0134
 • _DSC0135
 • _DSC0136
 • _DSC0139
 • _DSC0141
 • _DSC0142
 • _DSC0147
 • _DSC0156
 • _DSC0157
 • _DSC0161
 • _DSC0164
 • _DSC0170
 • _DSC0177
 • _DSC0184
 • _DSC0186
 • _DSC0189
 • _DSC0191
 • _DSC0192
 • _DSC0193
 • _DSC0194
 • _DSC0195
 • _DSC0198
 • _DSC0199
 • _DSC0206
 • _DSC0215
 • _DSC0219
 • _DSC0230
 • _DSC0231
 • _DSC0232

Simple Image Gallery Extended

Кои сме ние?

Здружението на професионалните физиотерапевти на Република Македонија е независна и непрофитна асоцијација која ги обединува сите физиотерапевти на територијата на Република Македонија, без оглед на националната припадност и политичкото убедување и има својство на правно лице.

 

 

 

 

 

 

 

Што е физиотерапевт?

Физиотерапевтот е здравствен работник кој самостојно и одговорно ги извршува своите обврски и ја води физиотерапевтската рехабилитација. Работи со сите старосни групи пациенти од сите национални и политички определувања. Физиотерапевтот е оспособен за соработка во постапките на физиотерапевтската проценка како и за давање на терапија и рехабилитација / хабилитација на пациентите.

 

 

Спонзори

Copyright © 2023 Здружение на професионални физиотерапевти на Република Македонија. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.