Print

ЕДУКАЦИЈА EASYTAPING Macedonia (21-22 јануари 2023)

Written by Главен уредник.

Здружение на Професионални физиотерапевти на Р.Македонија организира Едукација по EASYTAPING од 21-22 јануари 2023 год.

Место на одржување: Центар за Ортотика и протетика-Славеј, Скопје.

Поради неговата популарност и ефикасност, Здружението веќе неколку пати успешно ја организира Easytaping едукација.

Курсот можат да го посетат и студенти по физиотерапија, лекари, дифовци и останати сродни гранки од медицината; Инструкторите се од Република Српска-БиХ: дипл.фт,Дијана Брборовиќ и дипл.фт,Марко Пуреновиќ.

Сертификатот е меѓународно признат и верификуван во централана во Холандија со лиценциран регистерски број.

Останаа уште неколку места. Сите заинтересирани можат да се пријават  преку нашиот емаил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., или на контакт телефон: Горан 075 525-011, Мирјана 075 525 046. 

Кои сме ние?

Здружението на професионалните физиотерапевти на Република Македонија е независна и непрофитна асоцијација која ги обединува сите физиотерапевти на територијата на Република Македонија, без оглед на националната припадност и политичкото убедување и има својство на правно лице.

 

 

 

 

 

 

 

Што е физиотерапевт?

Физиотерапевтот е здравствен работник кој самостојно и одговорно ги извршува своите обврски и ја води физиотерапевтската рехабилитација. Работи со сите старосни групи пациенти од сите национални и политички определувања. Физиотерапевтот е оспособен за соработка во постапките на физиотерапевтската проценка како и за давање на терапија и рехабилитација / хабилитација на пациентите.

 

 

Спонзори

Copyright © 2023 Здружение на професионални физиотерапевти на Република Македонија. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.