Print

Успешно завршен курс по EasyTaping методата, во организација на Здружение на професионални физиотерапевти на Македонија

Written by Главен уредник.

 

Успешно завршен курс по EasyTaping методата, во организација на Здружение на професионални физиотерапевти на Македонија

Инструктор, Дијана Брборовиќ; 24-25 октомври 2015 Скопје, Македонија

 

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • DSC_0585
 • DSC_0586
 • DSC_0589
 • DSC_0592
 • DSC_0594
 • DSC_0597
 • DSC_0600
 • DSC_0601
 • DSC_0606
 • DSC_0607
 • DSC_0608
 • DSC_0609
 • DSC_0610
 • DSC_0612
 • DSC_0613
 • DSC_0614
 • DSC_0618
 • DSC_0620
 • DSC_0621
 • DSC_0624
 • DSC_0625
 • DSC_0626
 • DSC_0627
 • DSC_0628
 • DSC_0629
 • DSC_0631
 • DSC_0632
 • DSC_0633
 • DSC_0634
 • DSC_0635
 • DSC_0637
 • DSC_0640
 • DSC_0641
 • DSC_0642
 • DSC_0643
 • DSC_0644
 • DSC_0645
 • DSC_0646
 • DSC_0647
 • DSC_0651
 • DSC_0654
 • DSC_0655
 • DSC_0656
 • DSC_0657
 • DSC_0658
 • DSC_0659
 • DSC_0660
 • DSC_0662
 • DSC_0663
 • DSC_0664
 • DSC_0665
 • DSC_0666
 • DSC_0667
 • DSC_0668
 • DSC_0669
 • DSC_0671
 • DSC_0672
 • DSC_0673
 • DSC_0674
 • DSC_0675
 • DSC_0676
 • DSC_0677
 • DSC_0678
 • DSC_0679
 • DSC_0680
 • DSC_0681
 • DSC_0682
 • DSC_0683
 • DSC_0684
 • DSC_0686
 • DSC_0689
 • DSC_0692
 • DSC_0694
 • DSC_0695
 • DSC_0696
 • DSC_0697
 • DSC_0698
 • DSC_0699
 • DSC_0700
 • DSC_0706
 • DSC_0708
 • DSC_0709
 • DSC_0711
 • DSC_0714
 • DSC_0716
 • DSC_0718
 • DSC_0720
 • DSC_0725
 • DSC_0726
 • DSC_0727
 • DSC_0728
 • DSC_0729
 • DSC_0730
 • DSC_0734
 • DSC_0735
 • DSC_0736
 • DSC_0737
 • DSC_0738
 • DSC_0741
 • DSC_0742
 • DSC_0744
 • DSC_0745
 • DSC_0748
 • DSC_0753
 • DSC_0754
 • DSC_0755
 • DSC_0760
 • DSC_0763
 • DSC_0764
 • DSC_0765
 • DSC_0769
 • DSC_0771
 • DSC_0773
 • DSC_0774
 • DSC_0775
 • DSC_0776
 • DSC_0780
 • DSC_0782
 • DSC_0783
 • DSC_0784
 • DSC_0785
 • DSC_0789
 • DSC_0790
 • DSC_0792
 • DSC_0794
 • DSC_0795
 • DSC_0797
 • DSC_0798
 • DSC_0799
 • DSC_0800
 • DSC_0801
 • DSC_0802
 • DSC_0803
 • DSC_0804
 • DSC_0806
 • DSC_0807
 • DSC_0808
 • DSC_0809
 • DSC_0810
 • DSC_0811
 • DSC_0812
 • DSC_0813
 • DSC_0815
 • DSC_0816
 • DSC_0817
 • DSC_0818
 • DSC_0820
 • DSC_0821
 • DSC_0822
 • DSC_0823
 • DSC_0824
 • DSC_0826
 • DSC_0830
 • DSC_0833
 • DSC_0834
 • DSC_0837
 • DSC_0838
 • DSC_0840
 • DSC_0845
 • DSC_0846
 • DSC_0848
 • DSC_0849
 • DSC_0851
 • KRAJ

Simple Image Gallery Extended

Кои сме ние?

Здружението на професионалните физиотерапевти на Република Македонија е независна и непрофитна асоцијација која ги обединува сите физиотерапевти на територијата на Република Македонија, без оглед на националната припадност и политичкото убедување и има својство на правно лице.

 

 

 

 

 

 

 

Што е физиотерапевт?

Физиотерапевтот е здравствен работник кој самостојно и одговорно ги извршува своите обврски и ја води физиотерапевтската рехабилитација. Работи со сите старосни групи пациенти од сите национални и политички определувања. Физиотерапевтот е оспособен за соработка во постапките на физиотерапевтската проценка како и за давање на терапија и рехабилитација / хабилитација на пациентите.

 

 

Спонзори

Copyright © 2024 Здружение на професионални физиотерапевти на Република Македонија. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.