Print

KONGRESI I DYTË - EKSPERIENCA DHE PERSPEKTIVAT NË FIZIOTERAPI (19-22.09.2019, OHRID)

 

  Македонски     |     English    |   Shqip

 

 

KONGRESI I DYTË

Hoteli Nova Riviera, Ohër – Maqedoni

19 – 22. IX 2019, ОHRID

 

Shoqata e fizioterapeutëve profesional të Maqedonisë e organizon Kongresin e Dytë me pjesëmarrje ndërkombëtare.

"EKSPERIENCAT DHE PERSPEKTIVAT E FIZIOTERAPISË"

 

Të nderuar kolegë,

E kemi nderin dhe kënaqësinë t'ju ftojmë në Kongresin e Dytë të Shoqatës të Fizioterapeutëve të Maqedonisë me pjesëmarrje ndërkombëtare që do të mbahet në Ohër me 19-22 Shtator, 2019. Të gjithë pjesëmarrësit e Kongresit do ta kenë mundësinë për herrë të njohtohen me shumë risi lidhur me rehabilitimin, hipnoterapinë, neurofizioterapinë dhe tema të tjera me interes për degën tonë. Në Kongres do të marrin pjesë profesionel nga vendi dhe jashtë.

 

Tema të Kongresit

1. Neurofizioterapia

2. Rehabilitimi i fëmijëve

3. Hipnoza në fizioterapi

4. Fizioterapia muskulore-skeletore

5. Fizioterapia sportive

6. Tema të lira

Mirëseerdhët në Ohër!

 

Kryetar

m-r Goran Sanevski

 

INFORMATA

Info

Në web faqen tonë mund ti merrni informatat plotësuese lidhur me Kongresin (www.zpft.org), ose nëpërmjet facebook profilit tonë "profesionalni fizioterapevti".

 

Vendi i mbajtjes së Kongresit dhe vendosja

Hoteli Nova Riviera gjendet në qendrën e Ohrit, buzë liqenit të Ohrit. Rezervimi kryhet në telefonin ++389 46 209 900, ose nëpërmjet e-mail-it: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                       

Çmimi i pjesëmarrjes - kotizacioni

  • Çmimi i kotizacionit deri më 01.07.2019 është 70€ (me gjithë TVSh). Pas kësaj date, kotizacioni do të kushtojë 85€.

  • Kotizacioni për një ditë të Kongresit kushton 50€.

  • Kotizacioni për studentë të fizioterapisë, për të gjitha ditët, kushton 25€.

  • Brenda kotizacionit hyjnë: Materijalet e Kongresit, ID kartela, sertifikati dhe darka solemne. Për mysafirët që do të vijnë për një ditë, si dhe për studentët, darka solemne nuk është e kyçur në çmim. Për këtë paguhen 25€ shtesë. 

 

Mund të paguhet nëpërmjet xhiro llogarisë tonë denare apo të valutave të huaja: Shoqata e Fizioterapeutëve Profesionel të Maqedonisë - ShFPM

-       Xhiro llogaria denare: 300000002997336. Banka depozitore: Komercijalna Banka AD Skopje (brenda Maqedonisë)

-       Xhiro llogaria për deviza: S.W.I.F.T. KOBSMK2X. (Ban: MK07300701002686382 Për shtetet e tjera)

 

VËREJTJETë gjitha shpenzimet bankiere do të paguhen nga ana e personit që e kryen pagesën.

 

ADDITIONAL INFORMATION

 

Të gjitha pyetjet dhe përgjigjet do të mund ti fitoni nëpërmjet e-mail adresës tonë: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..                      

 

DOKUMNTET

 UDHËZIME PËR AUTORËT   REGJISTRIM

 

 

KOMITETI ORGANIZUES

 1. Elizabeta Conevska, president

2. Tatjana Krsteska 

3. Gjoko Kjushkoski, 

4. Dragana Srbinovska

5. Stefan Veljanoski

 

KOMITETI SHKENCOR

 1. Mr.Sc Mirjana Zlatkovikj, president

2.Mr.Sc Goran Sanevski

3.Mr.Sc Darko Dimovski

4.Ph.D., Tine Kovačić (Slo)

 

Кои сме ние?

Здружението на професионалните физиотерапевти на Република Македонија е независна и непрофитна асоцијација која ги обединува сите физиотерапевти на територијата на Република Македонија, без оглед на националната припадност и политичкото убедување и има својство на правно лице.

 

 

 

 

 

 

 

Што е физиотерапевт?

Физиотерапевтот е здравствен работник кој самостојно и одговорно ги извршува своите обврски и ја води физиотерапевтската рехабилитација. Работи со сите старосни групи пациенти од сите национални и политички определувања. Физиотерапевтот е оспособен за соработка во постапките на физиотерапевтската проценка како и за давање на терапија и рехабилитација / хабилитација на пациентите.

 

 

Спонзори

Copyright © 2023 Здружение на професионални физиотерапевти на Република Македонија. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.