Print

KONGRESI I 3-të I FIZIOTERAPEUTËVE PROFESIONAL - 2023, SHKUP

 

 English    |      Makedonski  |   Shqip

 

LAJMËRIMI I PARË

 

 

PHYSIOTHERAPY: today-tomorrow

 

Kemi nderin t’ju informojmë se Shoqata e fizioterapeutëve profesional të Republikës së Maqedonisë është nikoqir i Kongresit të tretë të fizioterapeutëve profesional, me pjesëmarrje ndërkombëtare, me 22 - 24 Shtator, 2023 në Shkup, Republikën e Maqedonisë Veriore.

Tema kryesore është “Fizioterapia: sot - nesër”.

Si qëndrojnë punët brenda fizioterapisë, cilat janë modalitetet terapeutike të sotmes, dhe çfarrë qasje inovative janë prezente në rehabilitacion, janë vetëm disa nga çështjet që do të trajtohen.

Përparimet në teknologjinë digjitale dhe qasjet e reja terapeutike po bëhen gjithnjë e më prezente në trajtimin e pacientëve.

Ju ftojmë të merni pjesë aktive në Kongresin tonë me prezencën e juaj për ti trajtuar së bashku nxitjet e kohës moderne.

Së shpejti do t’ju dërgojmë infomata shtesë.

 

Kryetar

Tatjana Krsteska

 

 

 

Кои сме ние?

Здружението на професионалните физиотерапевти на Република Македонија е независна и непрофитна асоцијација која ги обединува сите физиотерапевти на територијата на Република Македонија, без оглед на националната припадност и политичкото убедување и има својство на правно лице.

 

 

 

 

 

 

 

Што е физиотерапевт?

Физиотерапевтот е здравствен работник кој самостојно и одговорно ги извршува своите обврски и ја води физиотерапевтската рехабилитација. Работи со сите старосни групи пациенти од сите национални и политички определувања. Физиотерапевтот е оспособен за соработка во постапките на физиотерапевтската проценка како и за давање на терапија и рехабилитација / хабилитација на пациентите.

 

 

Спонзори

Copyright © 2024 Здружение на професионални физиотерапевти на Република Македонија. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.